fromber.

fromber.

Mila Piljevic

Jeg er 20 år gammel, og studerer utøvende dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Jeg har jobbet som privatlærer i matte i tre år ved siden av skole og studier. Inngangen min til matte var opprinnelig gjennom gode og lette resultater på videregående der jeg også syntes det var blant de mest spennende fagene , men har nå utviklet seg til også å romme mye kritisk og logisk tenking, som jeg fortsetter å utvikle gjennom mine egne studier, i tillegg til masse, masse kreativitet.

Underviser i

Grunnskole matte, Grunnskole naturfag, Matematikk 1P, Matematikk 1T, Matematikk 2P, Matematikk R1, Matematikk R2, Matematikk S1, Matematikk S2

Undervisningsfilosofi

Det er viktig for meg at elevene mine får et lysere forhold med matte gjennom meg, så min rolle er å være én de blir trygge og ærlige med. Dette betyr både at jeg liker å bli kjent med elevene mine på samme måte som jeg blir kjent med alle andre, gjennom vennskapelige og åpne samtaler, men også at jeg kan prøve å forstå selv og hjelpe dem med å forstå hvorfor de opplever og presterer i faget som de gjør. Etter å ha blitt godt kjent med elevens utgangspunkt, har jeg store forventninger til det arbeidet vi blir enige om at de skal gjøre, uansett om det handler om dedikasjon eller helhetsforståelse, som kan drive elevene mine til å lære å jobbe og tenke på sin egen elev-rolle og faget på en måte som de kan fortsette å bruke til sin fordel også når ikke jeg er der lenger. Jeg er veldig opptatt av sterk og ekte forståelse av det som grunnlegger nivået de er på, og vil alltid utfordre dem med spørsmål om hvorfor eller hvorfor ikke de gjør ulike steg i problemløsningen sin. Ellers har jeg både fra studiene mine og fra privatundervisning masse erfaring i å være kreativ med alt som ligger i systemet rundt eleven og meg selv, og vil løsne opp matten og skolen for mange flere.

Bestill undervisning