Hvem er lærerne?

Privatundervisning og leksehjelp foregår én til én mellom elev og privatlærer. Her får eleven personlig oppfølging og hjelp med lekser, prøveforberedelser og vanskelig pensum. Feedback etter hver økt og månedlig progresjonsrapport gjøres tilgjengelig for elev og foresatte på plattformen.

Fromber-læreren

Har over fem i snitt og toppkarakter i fagene de underviser i.

Er mellom 18 og 25 år, og husker hvordan det var å være elev.

Drives av å hjelpe andre å lykkes på skolen.

De beste lærerne

Faglig kvalitet er avgjørende for god privatundervisning og leksehjelp. Derfor har vi i Fromber Norges strengeste faglige kriterier for våre privatlærere. Vi har et krav om toppkarakter i faget læreren underviser i, samt et karaktersnitt på over fem. Slik sikrer vi at våre lærere har bunnsolid faglig kompetanse og at de vet hva det vil si å prestere svært godt på skolen. Dermed får våre elever både faglig hjelp og tips til å justere sine arbeidsvaner, studieteknikker og holdninger til skolen for å prestere bedre på kort og lang sikt.

teaching

Et forbilde å strekke seg etter

Fromberlærere er tidligere toppstudenter som vet hva som skal til for å oppnå gode skoleresultater. Vi jobber hver dag for å gi eleven faglig støtte, gode råd og riktige spørsmål, (slik at det blir lettere å utvikle sunne arbeidsvaner, faglig selvtillit og mestringsfølelse på skolen). Våre lærere er ikke bare privatlærere som hjelper deg å oppnå bedre skoleresultater på kort sikt. De er noen du kan snakke med, få råd- og finne trygghet hos i en travel og tidvis stressende skolehverdag. De fleste av dem studerer på universiteter og høyskoler rundt om i Norge, og er mer enn villige til å svare på spørsmål rundt studiene sine og studenttilværelsen - om du lurer på noe i forhold til kommende studievalg.

candidate

Vi vet hvordan eleven har det

I Fromber ser vi at privatlærere som selv nylig var elever, best forstår hva eleven trenger - og hvordan man kan formidle faget på en forståelig måte. Derfor er alle våre privatlærere mellom 18-23 år.

Fagtilbud.

Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp i alle fag.
Her er noen av de mest etterspurte fagene.

Effekten av god privatundervisning.

Økt mestring og selvtillit

Våre privatlærere korrigerer misforståelser og tetter faglige hull slik at eleven opplever økt mestring og selvtillit på skolen fra dag én.

Redusert skolestress

Vi hjelper eleven med lekser, prøveforberedelser og vanskelig pensum slik at eleven kan føle seg forberedt og faglig trygg på skolen.

Bedre karakterer

Målrettet og systematisk arbeid kommer de gode skoleresultatene. Våre elever går vanligvis opp mellom en til to karakter i fagene de får hjelp i.

Gode arbeidsvaner

Gode mål, skriftlig feedback og planlegging hjelper eleven å korrigere arbeidsvaner, studieteknikk og motivasjon for bedre prestasjoner på kort og lang sikt.